Opplevelser

Fiske

Rendalen kan by på varierte og flotte fiskeopplevelser i sine mange elver, tjern og sjøer. Vi har husvære til utleie midt i fluesona ved Unsetåa, på Spekedalssetra og ved Søndre Spekesjøen. Fiskekort og mer informasjon om fiskemulighetene i Rendalen finner du på www.fishspot.no.

Skiglede

I Rendalen kan du oppleve mye skiglede; på skareføre, i puddersnø eller i flotte løyper. Vi har et fantastisk flott og variert skiløypenett i Rendalen. Mer informasjon og oppdatert løypeinfo finner du på Rendalen Løypelag sin facebookside og hjemmeside www.rendalenloypelag.no.

Rensjakt

Rendalen Østfjell er leveområdet for Rendalsren som forvaltes av Rendal Renselskap (www.rendal-renselskap.no). Ønsker du en fantastisk jaktopplevelse og samtidig oppleve Rendalsfjella i høstfarger, kan det kombineres med opphold og overnatting hos oss.

Rendalen Naturligvis

Vi er medlem av Rendalen Naturligvis, et nettverk bestående av reiselivs- og lokalmatsbedrifter som tilbyr opplevelser forankret i Rendalens natur, historie og kultur. Vi skreddersyr og setter sammen opplevelser for deg fra den rikholdige opplevelsesmenyen Rendalen Naturligvis tilsammen byr på (www.rendalennaturligvis.no)